Baby luiertas of verzorgingstas?

Is het nou een luiertas of verzorgingstas? Een luiertas is nog logisch want die bestaat vrijwel volledig uit luiers. Luiertas bekt wel lekkerder en tikt wat makkelijker in bij het zoeken. Je neemt in de luiertas voor je baby alleen wel allemaal verzorgingsproducten mee natuurlijk dus verzorgingstas is ook wel weer een logisch woord. Verschoningstas kan ook nog. Al 3 namen voor 1 artikel.

 

Luiertassenwebshop

 

123luiertassen.nl heeft dé luiertas voor elke baby in 1 webwinkel, of is het nou webshop? Lekker belangrijk! Winkel of shop of je shopt je luiertas voor je baby in een winkel. Als alles voor je baby in je luiertas past is het goed toch? Als jij jouw luiertas voor je baby in een webwinkel wil kopen ben je bij ons in elk geval aan het goede adres want hier vind je ze vrijwel allemaal.

 

Wat moet er mee?

 

Wat neem je eigenlijk allemaal mee voor je baby in een luiertas? Luiers (logisch), voeding, spuugdoekjes, snoetenpoetsers, billendoekjes, talkpoeder, schone kleertjes, speeltje en/of knuffel, speen. Eigenlijk best veel dus. Dit betekent dat er dus wel veel opbergruimte moet zijn in de luiertas en dat deze slim ingedeeld moet zijn om alles ook makkelijk te kunnen pakken en weer opbergen. Daarnaast bestaat er aanzienlijk kans op het lekken van flesjes of poeder dus ook het schoonmaken van de binnenkant moet makkelijk zijn en binnenvoering moet beschermen tegen doorlekken. Een leren tas zou anders wel erg makkelijk verpest kunnen worden en dat is dan een duur grapje.

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.