Betaalmogelijkheden

Bij 123luiertassen.nl is het mogelijk om op verschillende manieren online te betalen. Iedere betaalwijze heeft zijn eigen voordelen. Hieronder vind je een toelichting op alle betaalmogelijkheden in onze webshop. Heb je vragen over een betaalmethode of is er een andere manier waarop je wilt betalen, neem dan gerust contact met ons op.

IDEAL

85% van de Nederlanders die online een bestelling plaatst betaalt inmiddels met Ideal. Als je kiest voor Ideal word je direct naar de veilige omgeving van jouw eigen bank geleid. De betaling verloopt via onze betalingsprovider Mollie BV (PCI DSS-gecertificeerd). Zij regelen de betaling tussen de verschillende banken. De beveiligde omgeving werkt zoals je gewend bent met internetbankieren. Het grootste voordeel van IDEAL is dat de betaling direct wordt voldaan en wij hiervan een melding ontvangen. Nadat deze melding bij ons is binnengekomen, gaan wij direct over tot levering van het product.

CREDITCARD

Het is mogelijk om bij ons via creditcard te betalen. Dit is een betaalwijze waarmee je direct betaalt en waarbij de creditcardmaatschappij na een maand het bedrag bij je incasseert. Betalen met creditcard is bij ons volledig veilig omdat wij dit uitbesteden aan onze gespecialiseerde betalingsprovider Mollie BV (PCI DSS-gecertificeerd).

VOORAF OVERMAKEN

Ook is het mogelijk het aankoopbedrag vooraf over te maken (zie onderstaande), zodra het bedrag bij ons is bijgeschreven gaan wij over tot uitlevering.

Beltstyle
IBAN: NL 71 RABO 0106 137050
Omschrijving: ordernummer

MISTER CASH

Ook het betalen met Mister Cash is mogelijk bij 123luiertassen.nl. Mister Cash is een populair betaalmiddel in België.

SOFORT BANKING

Ook het betalen met Sofort Banking is mogelijk bij 123luiertassen.nl. Sofort Banking is een populair betaalmiddel in Duitsland.

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.