Wat kost een luiertas

Een luiertas hoeft tegenwoordig helemaal niet duur meer te zijn. Kidzroom heeft bijvoorbeeld een complete collectie van imitatieleer en canvas. Voor een betaalbare leren luiertas slaag je zeker bij 123luiertassen.nl want wij hebben deze van MOZZ. Voor € 119,95 heb je al een leren luiertas dat is toch goedkoop of niet? Ga je voor het bekendere merk dan kom je al snel in de leren luiertas waarbij een bedrag boven de € 200,00 helemaal niet apart is.

Luiertas en goedkoop bij 123luiertassen.nl

Wij maken er een sport van om een goedkope luiertas in de webwinkel aan te bieden die ook nog eens hip en trendy is. Het goedkoopste wat we momenteel kunnen bieden is een luieretui van MOZZ. Geen complete luiertas die zo goedkoop is dus maar een etui voor echt het hoognodige. Deze wordt vaker gebruikt voor de peuters waar niet echt meer een complete luiertas voor nodig is. Dit etui kun je eenvoudig in je normale handtas meenemen zodat je voor een ongelukje toch het hoognodig bij de hand hebt.

Koopje

Een complete leren luiertas vanaf € 119,95 is toch echt wel een koopje vinden we bij 123luiertassen.nl. Voor dat geld heb je een goedkope luiertas die kwalitatief ook nog goed is en modern uitgevoerd. Er is zelfs een luiermatje inbegrepen en zowel lange als korte hengsels. Echt compleet dus! Goedkope luiertas en webwinkel gaan perfect samen. Bij ons betaal je ook meestal geen verzendkosten dus hoe uitgebreider kunnen we onze service nog maken?

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.