Verzorgingstas en duur?

Een verzorgingstas hoeft niet persé duur te zijn. Kidzroom is bijvoorbeeld een merk wat een goedkope verzorgingstas aanbiedt. Sterker nog zij hebben een grote collectie goedkope verzorgingstassen. Deze zijn gemaakt van imitatieleer, ook wel bekend als PU materiaal. Synthetisch materiaal en dus minder slijtvast als een echte leren tas. Ben je minimalistisch en maak je er een sport van om zo min mogelijk mee te nemen dan kom je al weg met een luier etui van € 24,95.

 

Verzorgingstas + goedkoop = 123luiertassen.nl

 

Ben je nou op zoek naar een verzorgingstas die goedkoop is kijk dan op je gemak rond in onze webwinkel. Wij zijn voorzien van een keurmerk en bieden de grootste collectie verzorgingstassen aan. MicMac Bags en Mozzbags hebben beiden een verzorgingstas van leer die goedkoop genoemd mag worden. Het middensegment leren verzorgingstassen wordt vertegenwoordigd door Cowboysbag en Mozzbags. De duurdere leren exemplaren, die zeker niet het label verzorgingstas + goedkoop krijgen, zijn van By LouLou, Myomy, Merel bij Frederiek en Burkely.

 

Koopje

 

De goedkoopste complete verzorgingstas die wij momenteel in het assortiment hebben is van Kidzroom en kost € 49,95. Als dat geen goedkope verzorgingstas is weten wij het ook niet meer. Zeker niet als je dit wegzet tegen de duurste van dit moment die € 289,95 kost. Omgerekend heb je bijna 6 goedkope voor de prijs van 1 dure tas. Nou is deze duurste ook wel de My Paper Bag Baby van Myomy. Een echte degelijke leren merktas. Het is dus kiezen tussen merk of koopje. Hooguit met wat geluk voor een koopje van een merk.