Verzorgingstas en duur?

Een verzorgingstas hoeft niet persé duur te zijn. MOZZ is bijvoorbeeld een merk wat een relatief goedkope verzorgingstas aanbiedt. Sterker nog zij hebben een grote collectie goedkope verzorgingstassen. Deze zijn gemaakt van 100% leer. Ben je minimalistisch en maak je er een sport van om zo min mogelijk mee te nemen dan kom je al weg met een leren luier etui van MOZZ die al vanaf  € 39,95 te verkrijgen is en uitgevoerd met diverse prints of met vacht.

Verzorgingstas + goedkoop = 123luiertassen.nl

Ben je nou op zoek naar een verzorgingstas die goedkoop is kijk dan op je gemak rond in onze webwinkel. Wij zijn voorzien van een keurmerk en bieden de grootste collectie verzorgingstassen aan. MOZZ heeft een verzorgingstas van leer die goedkoop genoemd mag worden. Het middensegment leren verzorgingstassen wordt vertegenwoordigd MOZZ Bags. De duurdere leren exemplaren, die zeker niet het label verzorgingstas + goedkoop krijgen, zijn van By LouLou, Myomy, Merel bij Frederiek en Burkely.

Koopje

De goedkoopste complete verzorgingstas van leer die wij momenteel in het assortiment hebben is van MOZZ en kost € 119,95. Als dat geen goedkope verzorgingstas van vol leer is weten wij het ook niet meer. Zeker niet als je dit wegzet tegen de duurste van dit moment die € 289,95 kost. Nou is deze duurste ook wel de My Paper Bag Baby van Myomy. Een echte merktas waar je dan ook voor het merk betaalt. Het is dus kiezen tussen heel bekend groot merk of een stijlvol betaalbaar opkomend merk, beiden van volledig leer. Hooguit met wat geluk voor een koopje van een merk.

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.