Leren luiertas

Een van de meest geweldige luiertassen is de leren luiertas. Tenminste dat is onze mening bij 123luiertassen.nl. Wij zijn nou eenmaal dol op leer dus ook op een luiertas van leer. Leer leeft! Het verandert vaak van kleur tijdens het gebruiken waardoor de tassen en steeds mooier uit gaan zien en elke tas zijn eigen unieke uiterlijk gaat krijgen. Een leren luiertas koop je ook in een webwinkel veilig. De wetgeving koop op afstand zorgt hier voor.

Grootste collectie

123luiertassen.nl heeft 100% zeker het allergrootste aanbod in de luiertas van leer. Wij vertegenwoordigen het merk MOZZ Bags in onze collectie. Alle luiertassen, luiertas rugzakken, luier etuis, tas haken en overige accessoires zijn uitgevoerd in 100% leer. Alle soorten en maten leren luiertas in onze webwinkel op voorraad. Waar mogelijk verzenden wij alles dezelfde dag nog dus heb je de bestelling de volgende dag al in huis. Wij hechten veel waarde aan goede service dus waar mogelijk zullen wij deze ook zeker verlenen. Ook kennis en advies over met name leer hebben wij in huis.

Leer en onderhoud

Elke leren tas heeft onderhoud nodig dus ook de luiertas van leer. Het meest gebruikte middel is een goede vuil- en waterafstotende leerspray. Let hierbij wel op dat niet elke spray geschikt is voor elke leersoort. Een leren luiertas die in een webwinkel gekocht is wordt vaak met een gebruiksaanwijzing voor onderhoud geleverd. Mozzbags is bijvoorbeeld een van de merken die zoiets bij de tassen levert. Daarbij kun je ook de leerspray en leercrème meebestellen.

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.