Vaders en luiertassen

Je wordt vader dus je zal ook wel met de toekomstige kleine spruit op stap gaan of deze naar de crêche moeten brengen. Er moet dus een luiertas mee maar dan wel een mannen luiertas want je wil op straat ook liefst nog een beetje voor de dag komen. Bestaat er eigenlijk wel een luiertas voor vaders? Niet specifiek voor de pappa, maar er zijn er zeker luiertassen waar ook de stoere vader goed mee voor de dag kan komen. Een “gender neutrale” luiertas om het zo maar te zeggen.

Mannen zoeken luiertas in webwinkel

Steeds vaker zien wij mannen een luiertas bestellen in onze webwinkel 123luiertassen.nl. Eigenlijk zijn we best benieuwd naar of dit dan in opdracht van de vrouw is of dat de man van tegenwoordig hier ook echt wel zelf naar op zoek gaat! Waar zoeken de (toekomstige) vaders dan op bij het zoeken naar een luiertas? Ons vermoeden is stiekem dat de vrouwen de mannen aansturen maar wel meedenken aan dat de luiertas ook bij de mannen moet passen.

Welke merken?

Mozzbags is een merk wat een “mannen luiertas” heeft. De Diaperbag small en de Beautiful Backpack rugzak van hen zijn absoluut niet vrouwelijk te noemen en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Elke kleur is geschikt als luiertas voor mannen en vrouwen om mee te lopen, zwart, cognac of camel. Eigenlijk de perfecte gender neutrale luiertas terwijl de diaperbag large van Mozzbags juist weer typisch vrouwelijk oogt. Handig weetje is dat beide modellen ook als werktas/laptoptas te gebruiken zijn. Hier is dus echt wel over nagedacht.

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.