Merel by Frederiek

luiertas diaperbag verzorgingstas leer merel by frederiekiluiertas diaperbag verzorgingstas leer merel by frederiekdipaerbag luiertas verzorginstas leer merel by frederiek

Een wat luxer merk luiertas is Merel by Frederiek. Een Merel by Frederiek luiertas is gemaakt van 100% Italiaans rundleer en multifunctioneel opgezet.  De tas beschikt over een losse binnentas / insert waardoor je van stijl kan wisselen. Er is een uitvoering met een luiertas insert (Bowi Bag) of business (Kate Bag) insert. Een beetje vreemd maar zeker niet gek dus om een luiertas als werktas of normale handtas te gebruiken want het is gewoon mogelijk.

 

Luiertas Merel By Frederiek

 

De Bowi Kate Bag is een unieke Merel by Frederiek luiertas. Deze uitvoering wordt namelijk zowel met een baby als business insert geleverd waardoor de zakelijke moeder de tas, die toch wel een investering is, op meerdere manieren kan gebruiken. Letterlijk 2 tassen in 1 tas gecombineerd maar ga je liever back to basic dan kun je de tas natuurlijk ook zonder binnentas gebruiken. Een exclusief Nederlands merk en verkrijgbaar bij 123luiertassen.nl.

 

Merel by Frederiek luiertas bij 123luiertassen.nl

 

Wij bieden alle luiertas varianten van Merel by Frederiek in alle kleuren aan op onze webshop. De Bowi Bag met luier insert en de Bowi Kate Bag met zowel luier als business insert. De Merel by Frederiek luiertas insert is vanzelfspreken volledig gericht op het mee kunnen nemen van al je babyspulletjes voor onderweg. Wij zien ons graag als dé luiertassenwebshop met hét grootste assortiment op 1 plek. Daarbij ook nog goede service en uitstekende kennis, van met name leer, waardoor wij je ook prima kunnen adviseren en graag al je vragen beantwoorden.

De waardering van www.123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.5/10 gebaseerd op 25 reviews.