Zwanger  & stoer

Je bent een stoere vrouw die zwanger is of je kent zo’n stoere zwangere vrouw. Nu nog een luiertas en dan niet dat zoetsappige maar dan ook echt een stoere luiertas. Bij een stoere vrouw hoort tenslotte een luiertas die stoer is i.p.v. een girly lief tasje met allerlei tierelantijntjes. Je wil wel voelen dat je ook echt een tas bij je hebt. Je stoere luiertas in een webwinkel kopen kan wat lastiger zijn omdat je deze natuurlijk niet vooraf in het echt kan zien en vasthouden maar de wet koop op afstand met 14 dagen retourrecht springt daar goed op in.

123luiertassen.nl de stoere luiertas webwinkel

Bij de zoektocht naar een stoere luiertas kom je al snel uit bij de leren luiertassen. Deze zijn een stuk robuuster en dan heb je ook wat. Ze kunnen wel tegen een stootje en naast alle spullen voor je kleine stoere boy of meid kunnen ook je persoonlijke spulletjes zoals je portemonnee nog makkelijk meenemen. Qua gewicht zit een leren luiertas alleen wel een behoorlijk stuk hoger dan een luiertas van imitatieleer. Daarom heeft MOZZ voor verschillende leersoorten gekozen. Het is ook de bedoeling dat er een lijn van Leer in combinatie met Vacht uit gaat komen.

Geen leer toch stoer

Niet alleen de leren luiertas is stoer. Natuurlijk niet! Neem bijvoorbeeld een canvas luiertas in mooi donkergrijs of imitatieleer. Imitatieleer ziet er tegenwoordig ook lang niet altijd meer goedkoop of als echt nep uit. Hier heeft de ontwikkeling ook zeker niet stilgestaan. Grote kans dat hier jouw luiertas die stoer is bij gaat zitten. Een beetje goede kwaliteit imitatieleer ziet er bijna uit als echt leer.

De waardering van 123luiertassen.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 33 reviews.